Lær dit barns udfordringer at kende
Gennem workshops arbejder vi med de særlige udfordringer forældre ofte står i med Højt Begavede Børn. Her får du pædagogiske værktøjer og professionel sparring sammen med andre forældre.

Identificer børnene
Er du pædagog, lærer eller arbejder med børn i andre sammenhæng, og har du brug for at vide, hvad der kendetegner et Højt Begavede Børn eller et barn særlige forudsætninger? De bliver ofte forvekslet med børn, der har diagnoser som fx Aspegers og ADHD.

Fra låst til åbent Mindset
Kurset er for alle, uanset om du er forældre, lærer eller bare nysgerrig. Mange Højt Begavede Børn har et fastlåst Mindset. Lær hvordan du udvikler Højt Begavede Børn til at få et åbent Mindset. Metoden kan bruges til alle børn. Kurset er baseret på den amerikanske psykolog Carol Dwecks forskning.

Læringsmiljøer
Vil du højne din skoles læringsmiljø og bidrage til at udvikle de talentfulde og Højt Begavede Børn. Kurset tager udgangspunkt i anerkendt dansk forskning og erfaringer fra danske skoler.

Andet
Der er mange interessante områder, der vedrører Højt Begavede Børn. Kontakt mig for andre ønsker til kurser, foredrag eller oplæg, som fx:

De særlig sensitive børn
De rumlig og visuelle
Twice exeptionelle – højt begavede børn med diagnoser
Pædagogiske Værktøjer

 

Kontakt birgitte(@)arnvig.org for oplysninger om pris, tid og sted.