Her er eksempler på foredrag. Har I et specifikt ønske, så ring eller mail til mig.

 • Sådan identificerer du højt begavede børn
  Identifikaiton af højt begavede børn. Herunder typiske kendetegn, adfærd i børnehave og skole, forældresamarbejde, og hvad kan man gøre for at støtte og hjælpe de højtbegavede børn.
 • Sådan underviser du højt begavede børn
  Sådan laver du differentieret undervisning uden at knække nakken. Blooms taksonomi, Flipped Learning og top-down undervisning.
 • Flyt dit Mindset
  Lær dit eget Mindset at kende og brug det i arbejdet med børn og unge. Uanset om de er højt begavede eller ej. Bliv klar over, hvordan du flytter dit Mindset fra at være lukket til at være åbent. Få teorien bag Carol Dwecks Mindsetteori og bliv klogere på dig selv og andre. Mange højtbegavede har et fastlåst Mindset, som forhindrer dem i at udvikle sig.
 • Lav et talentudviklende læringsmiljø
  Med udgangspunkt i en ph.d. afhandling med henblik på hvilke faktorer der har en vigtig rolle, når der skal udvikles talenter indenfor sporten. Faktorerne kan direkte omsættes til skoleverdenen. Kurset tager  ph.d cand.psyk. Kristoffer Henriksens afhandling om talentudviklingsmiljøer.
 • Lav en talentstrategi
  Kom i gang med at lave en talentstrategi. Herunder udvikling af læringsmiljøer, hvad er forskellen på højt begavede børn og talenter? Hvilke muligheder er der, for at udvikle talenter og tilgodese de højt begavede børn i skoler og institutioner?

Et foredrag varer omkring et-to timer med plads til refleksion og diskusion undervejs.
Jeg tilrettelægger gerne kortere eller længere foredrag og oplæg efter aftale.

Et foredrag koster fra kr. 8.000,-. afhængig af deltagerantal.
Der må påregnes udgift til transport udenfor Storkøbenhavn og eventuel broafgift.

Der kan laves særaftale for hele dage.

Info, booking af foredrag og oplæg til en personaledag
Kontakt birgitte@arnvig.org

 

Skriv et svar